Військові Збройних Сил України розгромили позиції бойовиків «ДНР» і помстились за обстріл санітарного автомобіля, унаслідок якого загинули двоє українських медиків.

Відео успішної операції бійців ЗСУ опублікував волонтер Юрій Мисягін.

«Це за наших медиків», – наголосив він.

За інформацією Мисягіна, два «гнізда» терористів рознесли бійці з бойової розвідувальної групи 54-ї механізованої бригади.

«ЗСУ дістає терористів, що окопалися в укриттях під землею і високо, як їм здавалося, в «небі». Зовсім інша ділянка фронту, але відповідь ворогу прилетіла і там», – пише волонтер.

Він прокоментував, що вони (бойовики – ред.) думали, що можна спокійно обстрілювати позиції українських бійців, перебуваючи на самому верху терикону та маючи прекрасний огляд, але не все врахували.

Волонтер розповів, що перед завданням нищівного удару була проведена підготовча робота: спершу підняли дрон на самий верх терикону, де він завис «мало не над головами ворога», а потім з отриманого відео проаналізували обстановку.

«І коли вся підготовча робота була проведена, двома точно посланими пташками були рознесені два гнізда російсько-терористичних військ. Точно в ціль. Дві пташки — два гніздечка. І це ще не все. Відповідь продовжує лунати. Пізніше буде ще», – запевнив Мисягін.

Нагадаємо, у понеділок, 1 липня, бойовики обстріляли автомобіль медичної служби. Серед загиблих виявилась військовий медик Ірина Шевченко.

ІА "Вголос": НОВИНИ