У п'ятницю, 3 червня, може відбутися чергове засідання виконавчого комітету ЛМР. Про це Вголосу повідомило джерело у Львівській міськраді. Імовірно, засідання виконкому буде закритим, як і попередні. Анонсів для журналістів та громадськості про збори виконавчого комітету мерія вже давно не оприлюднює.

Із власних джерел ІА «Вголос» стало відомо, що у найближчу п'ятницю, 3 червня,  планують провести засідання виконавчого комітету Львівської міської ради. Які питання розглядатимуть мер та його заступники, невідомо, оскільки немає сформованого порядку денного. 

Виконком на чолі із мером Андрієм Садовим зараз фактично керує Львовом та вирішує всі питання життя міста. Однак здебільшого ніхто, окрім самих членів виконкому, не знає, де і коли будуть засідання, які проходять за зачиненими дверима. Жодних анонсів пресслужба мерії не оприлюднює, відеотрансляції також не ведуть.

На каналі львівської міськради в Ютубі останній відеоролик про засідання виконавчого комітету датований ще 18 лютого цього року. 

Про всі питання, які розглядає нині головний керівний орган міста, містяни достоту не знають, а про окремі рішення дізнаються зі ЗМІ, які ті отримують від мерії в офіційних пострелізах.

Нагадаємо, до складу виконавчого комітету ЛМР входить 9 осіб, з яких Секретар Львівської міської ради Маркіян Лопачак зараз мобілізований до лав ЗСУ. 

Персональний склад виконавчого комітету Львівської міської ради такий:

  • Садовий Андрій Іванович — Львівський міський голова
  • Лопачак Маркіян Романович — секретар Львівської міської ради
  • Алєксєєва Наталія Ігорівна — керуючий справами виконавчого комітету Львівської міської ради
  • Москаленко Андрій Олександрович — перший заступник міського голови — заступник міського голови з економічного розвитку, в.о. заступника міського голови з гуманітарних питань
  • Маруняк Ірина Михайлівна — заступник міського голови з питань житлово-комунального господарства
  • Кагітін Юрій Іванович — начальник Головного управління ДСНС України у Львівській області
  • Лаврик Олег Васильович - позаштатний радник міського голови
  • Хмиз Артем Павлович - підприємець, співзасновник волонтерського осередку «Народна Самооборона» Львівщини, засновник Західноукраїнської школи авіації
  • Шустер Богдан Романович - заступник міського голови Винник з питань міжнародного партнерства та гуманітарного розвитку, член виконавчого комітету Винниківської міської ради. 

Сесії Львівської міськради мер Садовий не скликає вже понад три місяці, відповідно міські депутати не беруть участі у розгляді питань життєдіяльності Львівської МТГ.

Читайте також:

ІА "Вголос": НОВИНИ