Про це власкору «Вголосу» повідомили у прес-службі Волинської прокуратури.

Володимир-Волинська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у кримінальному провадженні про розбійний напад на ювелірний магазин у княжому місті, вчинений двома мешканцями Житомира.

Зранку 4 жовтня 2016 року 35-річний та 20-річний зловмисники зайшли у приміщення магазину «Ювелірний», що на вулиці Ковельській у Володимирі- Волинському, й, погрожуючи продавцю предметом, схожим на пістолет, хотіли заволодіти коштовностями. Однак, помітивши, що продавець натиснула тривожну кнопку, нападники утекли.

За цим фактом Володимир-Волинським відділенням поліції Нововолинського відділу поліції Головного управління Національної поліції у Волинській області розпочато досудове розслідування за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій, поєднаний із проникненням у приміщення). Завдяки спільним скоординованим заходам, вжитим правоохоронцями, 13 жовтня зловмисники були затримані у Житомирі. При цьому у старшого з них, окрім паспорта громадянина України, виявлено паспорт громадянина Молдови. Нині обом чоловікам повідомлено про підозру у вчиненні злочину. Суд також обрав для них запобіжний захід у виді тримання під вартою.

ІА "Вголос": НОВИНИ