В неділю, 12 вересня, у Львові відбудуться змагання з триатлону. Так, у зв'язку з проведенням Lviv Triathlon Open Cup буде обмежено рух автотранспорту на кількох вулицях міста.

Про це повідомила пресслужба ЛМР.

Відомо, що завтра з 08:45 буде закрито рух транспорту на всій дистанції змагань. 

Варто зазначити, що змагання стартуватимуть від озера Колиба в смт. Брюховичі. А фініш змагань буде перед Львівським театром опери та балету.

Вже о 10:30 у Львові відкриють рух на перехресті вул. Варшавська – пр. Чорновола, з 12:00 – на пр. Чорновола. А площа Різні буде відкрита лише для кінцевої зупинки громадського транспорту.

Також у ЛМР повідомили, що перехрестя вул. Городоцька – пр. Чорновола (пр. Свободи) буде проїзне з ситуативним перекриттям руху. Вул. Під Дубом – вул. Куліша буде відкритою для руху транспорту. Пр. Свободи, як завжди у вихідний день, буде закритий, об’їзд – по вул. Підвальній.

Зміни у громадському транспорті

В неділю до 12:00 год. не працюватимуть маршрути: № 6А, 7, 8, 8А, 37, 17, 22, 31, 41 та тролейбус №33.

Також, до 12:00 год. автобуси № 1А, 46, 51, 53 курсуватимуть по вул. Підвальна – Б.Хмельницького – Замарстинівська, автобуси № 47А, 61 – по вул. Левандівській – Городоцькій, автобус №9 – вул. Вітовського – І.Франка – Підвальна – Б. Хмельницького – Замарстинівська.

Автобус №52 до церкви св. Анни, автобуси № 20, 25, 34, 39 – вул. Б.Хмельницького – Замарстинівська – Липинського, автобус №43 – вул. Вербицького – Вітовського у напрямку до вул. Зеленої, автобус №7 – по вул. Клепарівська – (Джерельна) – Варшавська та автобус №45 – по вул. Вітовського – І.Франка в обидва напрямки.

Читайте більше новин від ІА Вголос за посиланнями:

ІА "Вголос": НОВИНИ