Президент України Володимир Зеленський зустрівся із прем'єр-міністром Республіки Польща Матеушем Моравецьким та лідером партії «Право і справедливість» Ярославом Качинським. Зустріччю відкрили міжурядові консультації між двома країнами, які Зеленський назвав історичними.

Сьогодні, 1 червня, Президент України Володимир Зеленський мав зустріч із прем'єр-міністром Республіки Польща Матеушем Моравецьким, а також Ярославом Качинським - очільником правлячої партії «Право і справедливість» та братом колишнього президента Польщі Леха Качинського.

Фото від Офісу Президента України.

Фото зустрічі оприлюднили в офіційному Телеграм-каналі Зеленського.

«Українсько-польські міжурядові консультації. У такому форматі наші уряди працюють уперше. Він є історичним і, впевнений, буде продуктивним. Цінуємо всю ту безпрецедентну підтримку з боку Польщі для України та українців. Відносини між нашими країнами з теплих і сусідських перейшли на новий етап – міцних та історичних. Дякуємо за все й дуже віримо в наше велике спільне майбутнє», - йдеться у повідомленні. 

У зустрічі також взяли участь керівник ОПУ Андрій Єрмак та прем'єр-міністр України Денис Шмигаль. 

Сторони домовилися посилювати оборонну співпрацю, розвивати Польсько-Українсько-Британський союз і працювати над посиленням санкцій проти росії. Про це розповів Денис Шмигаль. 

Читайте також:

 

 

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ