Закарпатська обласна прокуратура розпочала розслідування справи за фактом зґвалтування 11-річної жительки Закарпаття.

Так, Берегівською окружною прокуратурою розпочате кримінальне провадження за фактом приховування особливо тяжкого злочину (ч. 1 ст. 396 КК України). 

Про це повідомляє Закарпатська обласна прокуратура у фейсбук.

Відомо, що зараз правоохоронці перевіряють причетність до цього посадових осіб служби у справах дітей Берегівської міської ради та медиків.

Як встановило слідство, вагітна неповнолітня школярка впродовж двох місяців неодноразово зверталася за медичною допомогою. Однак жодна з осіб, якій було відомо про її вагітність, не поінформувала про це правоохоронні органи.

Розслідування справи розпочали лише після того, як інформація про вагітність мешканки Берегівщини почала поширюватись у ЗМІ.

Наразі проводиться досудове розслідування.

Як раніше писав Вголос, 11-річна жителька Закарпаття у селі Гать Берегівської ОТГ завагітніла від киянина та готується народжувати сина.

Як відомо, Б’янка перебуває на 34 тижні вагітності та, за словами лікарів, її стан задовільний.

Сім'я проживає в одному з ромських поселень. Мати дівчинки заявила, що відповідальність за виховання дитини й онука візьме на себе.

Батько майбутньої дитини живе в Києві та нічого не знає про вагітність Б’янки. З дівчинкою він познайомився, коли її сім'я працювала в Київській області на одному звалищі. При цьому вони не знають, хто він і як його звуть.

Читайте також:

ІА "Вголос": НОВИНИ