На Закарпатті 11-річна жителька Закарпаття у селі Гать Берегівської ОТГ завагітніла від киянина та готується народжувати сина.

Про це повідомляє місцевий телеканал «Перший кабельний».

Як відомо, Б’янка перебуває на 34 тижні вагітності та, за словами лікарів, її стан задовільний.

Сім'я проживає в одному з ромських поселень. Мати дівчинки заявила, що відповідальність за виховання дитини й онука візьме на себе.

Відомо, що батько майбутньої дитини живе в Києві та нічого не знає про вагітність Б’янки. З дівчинкою він познайомився, коли її сім'я працювала в Київській області на одному звалищі. При цьому вони не знають, хто він і як його звуть.

«У нас в сім'ї троє дітей, Б’янка сама вирішила народжувати», – заявила мама вагітної.

У 11-річної дівчинки повинен народитися хлопчик, для якого вже вибрали ім'я. Його назвуть Олександром.

Дівчина повинна була вчитися у 6 класі, але кинула навчання, бо поїхала до Києва. Медики кажуть, що вагітність проходить нормально, але у неї ще не сформувалася належним чином тазово-м'язова система, тому будуть робити кесарів розтин.

У Берегівській районній лікарні розповіли, що молода породілля надійшла до них із загрозою передчасних пологів на 32 тижні вагітності, але зараз її стан задовільний.

За словами лікарів, вагітності в 11-річному віці на Закарпатті ще не було. Як у Берегівській міській раді, так і в управлінні Національної поліції Закарпаття стурбовані приголомшливим випадком. У поліції вже відкрили кримінальне провадження, але ніхто з родичів дівчинки до правоохоронців не звертався.

Читайте також на сайті ІА «Вголос»:

ІА "Вголос": НОВИНИ