До 14 лютого Львівтеплоенерго проводитиме пошук витоків із теплових мереж. Для цього теплоносій забарвлять у жовто-зелений колір.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міської ради.

За інформацією ЛМКП «Львівтеплоенерго», до 14 лютого ремонтні бригади підприємства будуть проводити пошук витоків із теплових мереж. Для цього теплоносій забарвлять флуоресцеїном. Відтак прохання до мешканців - у разі виявлення на вулиці чи біля свого будинку витоку води жовто-зеленого кольору негайно повідомляти працівників експлуатаційно-диспетчерської служби Львівтеплоенерго за телефоном +38(032) 260 33 16.

«Знову проводимо пошук витоків у всіх районах, які обслуговуємо, крім Шевченківського. Для цього теплоносій фарбуємо барвником у жовто-зелений колір. Наші працівники будуть обходити вулиці, по яких проходить теплотраса, перевірятимуть бойлерні, котельні чи немає витоку води жовтого кольору.  

Також прохання до мешканців Сихівського, Галицького, Франківського, Личаківського районів - у разі виявлення на вулиці, біля свого будинку, чи у підвалі будинку рідини жовто-зеленого кольору негайно повідомляти за номером телефону +38(032) 260 33 16», - повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Читайте також у «Вголосі»: коригувальникові ракетних ударів по Яворівському полігону зачитали обвинувачення.     

ІА "Вголос": НОВИНИ