Відеозапис з нагрудної камери патрульного став доказом спроби підкупу поліціянтів депутатом ВР від «Слуги Народу» Олександром Трухіним.

Про це журналіст видання «Українська правда» Михайло Ткач повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook

«На запит НАБУ в рамках кримінального провадження, в якому вивчаються обставини пропозиції надання неправомірної вигоди працівникам поліції народним депутатом Трухіним, сьогодні передали наявні у редакції відеоматеріали» - пише він.

Хронологія подій

23 серпня 2021 року нардеп від «Слуги народу» Олександр Трухін сів за кермо напідпитку та влаштував аварію. Згодом він намагався дати хабар працівникам поліції, щоб уникнути відповідальності. У мережі лише нещодавно оприлюднили ексклюзивні кадри з місця події.

Після розголосу Трухіна виключили зі «Слуги народу» за скандальну аварію. Проти нього також відкриють кримінальне провадження, однак не за фактом вчинення дорожньо-транспортної пригоди.

На аварію відреагував і колишній міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. Він відзначив мужність поліцейського відмовитися від хабара у розмірі 150 тисяч доларів, які Трухін пропонував йому за те, щоб «зам'яти» справу.

Після публікації відео з місця аварії соцмережі вибухнули мемами з депутатом Трухіним. Користувачів розвеселила фраза Олександра «давай я тихенько в ліс піду».

ІА "Вголос": НОВИНИ