Відтепер офіційно, усі охочі потрапити зі Львова до історико-культурного заповідника «Тустань» можуть скористатися послугами зазначеного автобусного маршруту з годинами відправлення: місто Львів (АС «Автовокзал Двірцевий») о 08.45 та 14.00; село Урич (Фортеця Тустань) о 12.05 та 18.20.

Про це у Фейсбук повідомило Управління транспорту та зв'язку Львівської ОДА.

На прохання КЗ ЛОР «Адміністрації державного історико-культурного заповідника «Тустань» управлінням транспорту та зв’язку облдержадміністрації змінено схему руху автобусного маршруту загального користування №797 Львів АС «Автовокзал Двірцевий» – Східниця в частині виконання окремих рейсів до с. Урич (Фортеця Тустань).

Фортеця Тустань розташована біля села Урич. Сьогодні Тустань — це залишки давньоруського оборонного комплексу на скелях, що входить до складу однойменного історико-культурного заповідника. Одночасно Тустань є цікавою пам'яткою геології, а також унікальною історичною знахідкою.

В подальшому управлінням транспорту та зв’язку облдержадміністрації розглядатиметься можливість корегування розкладів руху зазначеного автобусного маршруту в частині збільшення кількості рейсів.

ІА "Вголос": НОВИНИ