У мікрорайоні Під Голоском, як виявилось, на виборах голови Львівської міської громади переміг Андрій Садовий. Значить, попри протести, там людям живеться непогано?

Таким чином в етері проєкту “Народне-Толк Шоу” на телеканалі NTA відреагувала Богдана Сірків, громадська активістка, на конфлікт довкола передачі ділянки в мікрорайоні Під Голоском на інвестиційний конкурс для будівництва школи.

Частина мешканців мікрорайону вулиць Під Голоском і Малоголосківської обурюється, бо це мала бути державна комунальна школа.

«Чому мешканці Малоголосківської кричать, що немає шкіл, а на виборах голосують за Садового?», - запитала Богдана Сірків.

Представниця ГО «Львівська обласна спілка соціального захисту бійців АТО та сімей загиблих» закликала колег-активістів із вулиці Малоголосківської об’єднатися і відстоювати права на соціальну інфраструктуру перед міською радою та її мерією разом. А присутні в студії депутати міської ради, що вибір, який громадяни роблять обираючи міського голову, є вирішальним.



«Я вкотре наголошую - коли ви ставите відмітку навпроти прізвища у бюлетені, ви обираєте не лише міського голови. А й понад 1500 чиновників, яких він призначає. Тобто питання зводиться до того, як працює вся ця система? Результати можемо бачити наочно, так би мовити», - зауважив Любомир Мельничук, заступник голови фракції ВО «Свобода» у Львівській міськраді. 

ІА "Вголос": НОВИНИ