Сьогодні на Львівщині та по всій Україні за розпорядженням «Укренерго» надалі застосовані погодинні відключення електроенергії, можливе введення аварійних відключень для стабілізації енергосистеми.

Про це повідомляє Львівобленерго.

Графіки погодинних вимкнень – це плановані відключення електроенергії, які необхідні для того, щоб зменшити навантаження на мережі, забезпечити стале балансування енергосистеми та уникнути повторних аварій після того, як електромережі були ушкоджені ракетними обстрілами та атаками дронів росіян. Такі заходи дають можливість енергетикам якомога швидше відновити ушкоджені енергооб’єкти, балансувати систему та забезпечувати енергоживленням всіх споживачів.

До графіка погодинних відключень електроенергії ввійшло 75% клієнтів ПрАТ «Львівобленерго», яких поділено на три групи, по 25 % у кожній групі. Відповідно для кожної групи зазначено день та орієнтовний час вимкнення

Зверніть увагу, що графіки погодинних вимкнень можуть застосовувати не в повному обсязі, тобто може бути зменшений час вимкнень, або ж вимикатимуть не всіх.

Більше інформації про вимкнення на сайті: https://poweroff.loe.lviv.ua/

Читайте також у «Вголосі»: львівський спецпризначенець розповів як визволяли Харківщину. 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ