Українські військові затрофеїли сучасну ворожу переносну станцію наземної розвідки «Кредо-М1». Основна функціональна особливість радара – здатність виділяти інформацію про рухомі цілі на тлі різноманітного ландшафту.

Про це повідомляє ОК «Південь».

Як йдеться у повідомленні, переносна станція наземної розвідки «Кредо-М1»  забезпечує автоматичне виявлення і визначення координат наземних, повітряних і надводних цілей, що рухаються, і коригування вогню артилерії в будь-який час доби та пору року, зокрема, за відсутності оптичної видимості (туман, дощ, хуртовина, під час запилення або задимлення атмосфери).

«Кредо-М1» забезпечує колірне кодування цілей, введення цифрової карти місцевості, формування контрольних рубежів та заборонених зон, а також автоматичну видачу сигналу тривоги при їхньому порушенні.

Зазначається, що за допомогою «Кредо-М1» бойові машини, наприклад, бронетранспортери або танки визначають на дистанціях до 16 км, людину – 7–8 км, вантажний автомобіль – до 32 км, розрив артилерійського снаряда – до 5 км.

Як писав «Вголос», у ході контрнаступу у Харківській області бійці Збройних сил України захопили найсучасніший російський танк Т-90М «Прорив».

Читайте також:

У неопублікованому пункті указу путіна йдеться про мобілізацію мільйона людей - ЗМІ

Ізраїль має намір евакуювати євреїв з росії: названо причину

В тимчасово окупованому Мелітополі росіяни влаштували теракт на ринку

 

ІА "Вголос": НОВИНИ