Сьогодні, 18 серпня, у Львові проходять тристоронні переговори Президентів України та Туреччини Володимира Зеленського і Реджепа Таїпа Ердогана, а також генерального секретаря ООН Антоніу Гутерреша.

За даними телеканалу A Haber, у Львові о 14: 40 розпочалися двосторонні переговори Зеленського та Ердогана.

Варто зауважити, що, за інформацією CNN Turk, Ердоган під час зустрічі із Зеленським планує оцінити аспекти турецько-українських відносин на рівні стратегічного партнерства.

Після переговорів президентів запланована тристороння зустріч Зеленського, Ердогана і Гутерреша.

Під час тристоронньої зустрічі президенти та генеральний секретар ООН обговорять кроки, які можна зробити для припинення війни в Україні дипломатичним шляхом.

Український президент Володимир Зеленський прибув до Львова вранці четверга. Перед зустріччю з Ердоганом і Гутеррешем він відвідав українських захисників у військовому госпіталі.

Турецькі ЗМІ з посиланням на джерела повідомляли, що під час переговорів президент Туреччини може запропонувати Володимиру Зеленському провести зустріч з російським лідером Володимиром Путіним. При цьому Ердоган нібито наполягатиме на тимчасовому припиненні вогню, щоб провести мирні переговори.

Читайте також на сайті ІА «Вголос»:

ІА "Вголос": НОВИНИ