18-річний мешканець села Лоза Хустського району в Закарпатті спробував зламати банкомат та викрасти гроші.

Про це повідомляє поліція Закарпатської області. 

Так, до поліції зателефонував працівник охоронної фірми та повідомив, що до приміщення Іршавської міської ради проник невідомий чоловік та намагався зламати банкомат. Проте помітивши охоронця, зловмисник одразу втік.

За лічені хвилини за викликом прибули співробітники сектору реагування патрульної поліції, поліцейський офіцер громади та слідчо-оперативна група. Під час огляду місця події на банкоматі слідчі виявили сліди пошкодження, однак сам контейнер з грошима залишився неушкодженим. 

В ході пошукових заходів поліцейський офіцер громади спільно зі співробітниками кримінальної поліції швидко встановили особу фігуранта та затримали його. З’ясувалося, що це не перший злочин 18-річного жителя села Лоза Хустського району: за рішенням Іршавського міського суду з липня він перебуває на іспитовому терміні за вчинення аналогічних майнових злочинів. 

У скоєному хлопець зізнався. Наразі, відповідно до статті 208 КПК України, його помістили до ізолятора тимчасового тримання. Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні замаху на крадіжку, тобто за ч. 3 ст. 15 ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України. За скоєне затриманому загрожує до 8 років позбавлення волі. Досудове розслідування у справі триває.

Читайте також у «Вголосі»: замок Паланок внесуть до Державного реєстру нерухомих пам'яток України. 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ