13-річна українська боксерка Кіра Макогоненко оригінально відзначила свою перемогу, здолавши у фіналі змагань російську спортсменку Анастасію Панечкіну.

Про це повідомляє Сьогодні Спорт.

Відомо, що в столиці Боснії та Герцоговині, Сараєво, відбувся юнацький чемпіонат Європи з боксу. У фіналі опинились учасниця з України та учасниця з Росії. 

Так,  Кіра Макогоненко, яку називають “Ломаченко в спідниці”, перебоксувала в фіналі категорії до 42 кг росіянку Анастасію Панечкіну. Після цього українка в рингу виконала оригінальний український гопак з повітряним шпагатом, а потім влаштувала пробіжку по рингу з синьо-жовтим прапором.

«Дякую Всевишньому за все! Перемогу в цьому чемпіонаті Європи я присвячую, насамперед, своїм батькам. Найкращому татові та тренеру, який вірив у мене й підтримував. Своїй мамі, у якої був день народження 12-го числа - дарую цю перемогу тобі, рідна» - написала Макогоненко.


«Ще хочу подарувати цю перемогу своєму українському народу та своєму рідному місту, Харкову, тому що я представляю кожного з вас на світовій арені», - додала 13-річна спортсменка.

Читайте більше новин від ІА Вголос за посиланнями:

ІА "Вголос": НОВИНИ