Прессекретар президента Росії Дмитро Пєсков вважає, що заява президента України про повернення Криму є «прямою загрозою» на адресу Росії.

Про це повідомляє російський «Інтерфакс».

«Ми аналізуємо висловлювання президента Зеленського, вчорашні висловлювання щодо російської проблематики. Виступаючи у парламенті, Зеленський говорив, що повернення Криму має стати головною метою та філософією України. Ми бачимо це як пряму загрозу, висловлену на адресу Росії», - сказав спікер Путіна.

На його думку, «подібне формулювання означає, що київський режим має намір використати всі наявні можливості», щоб повернути окупований Крим.

Нагадаємо, 1 грудня президент Володимир Зеленський під час щорічного звернення до Верховної Ради назвав повернення незаконно анексованого росіянами Криму головною метою України.

До слова, як писав «Вголос», ексочільник МЗС України Павло Клімкін сказав, що Росія та її президент, який висуває вимоги про гарантії невступу України до НАТО, раніше порушили «все» й вважає будь-які переговори з Путіним «аморальними й нікчемними».

ІА "Вголос": НОВИНИ