Телеведуча Яніна Соколова жорстко посварилася зі скандальним екснардепом  Михайлом Добкіним під час запису своєї програми.

Про це інформує «Оглядач».

Під час інтерв'ю для програми «Рандеву» Добкіна вразили слова Соколової про те, що пропагандистський штамп «діди воювали» і постановочна акція «Безсмертний полк» та її символіка у вигляді забороненої «георгіївської» стрічки не є актуальними і не припустимі для сучасної України.

«Ваші слова »діди воювали« для мене вже глибоко образливі! Так, у мене воювали два діди. Ви говорите це з іронією і сарказмом! Для вас вони не воювали!» – огризнувся Добкін.

Соколова ж зазначила, що її предки також брали участь у Другій світовій війні, проте нагадала, що фраза «діди воювали» стала мемом через пропаганду злочинної ідеї «русского міра».

«Мемами ці фрази стали у виродків, а у нормальних людей це речі, над якими жартувати не можна! Якщо говорите так, як говорите ви »діди воювали«, тоді навіщо дискусія? Для мене »георгіївська« стрічка – це не знак »ополченців«, які воюють проти української армії. Це кольори георгіївського хреста в царські часи і медалі, якими нагороджувалися люди за особливі заслуги під час бойових дій», – сказав одіозний політик.

Крім того, він поставив Соколовій неадекватне питання про те, чи буде вона вважати державний прапор України забороненим, якщо хтось із ним в руках когось зґвалтує.

Телеведучу глибоко обурило порівняння Добкіна, і вона яскраво поставила його на місце, процитувавши його ж слова. «Ви плутаєте х*р з пальцем, проводячи ці аналогії. Це абсолютно різні речі», – вгамувала Соколова опонента.

Також телеведуча нагадала скандальному екснардепу, що він живе в Україні і на сході його держави йде війна, де людей вбивають терористи, знаком розрізення яких є саме «георгіївська» стрічка.

Як писав «Вголос», “Робить з України матір наркомана”: Соколова “рознесла” переговори Зеленського (відео).

ІА "Вголос": НОВИНИ