Депутатка Львівської обласної ради від партії «Голос» Іванна Герус складає свої повноваження. Вона планує повністю перейти до роботи у гуманітарній сфері, що, за її словами, несумісно з депутатством.

Про це депутатка повідомила на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Мене цей непростий час повернув до волонтерства. Спочатку ми “жили” на Арені – робили все можливе і неможливе, щоб знайти притулок для всіх, хто того потребував.

Згодом... мене запросили в благодійний фонд, що співпрацює з міжнародними партнерами, реалізовувати проєкти, які зараз допомагають підтримувати українців та відбудовувати Україну. 

В такій роботі також важливі цінності та принципи. Одним з ключових є принцип абсолютної незаангажованості та незалежності, що передбачає неможливість залучення в політичні процеси", – написала Іванна Герус.

Також вона зазначила, що до наступної сесії обласної ради продовжить виконувати свої обов’язки, як депутатка та очільниця комісії освіти.

Довідково:

Івана Герус — волонтерка, пластунка з 1999 року, навчалася в Інституті лідерства та управління УКУ. У різний період часу очолювала Улад Пластунів Новаків, була виховницею, очолювала департамент фінансів осередку «Пласту» у Львові. У 2018 році її обрали керівницею Львівського осередку «Пласту».

Є співзасновницею ГО «Спільнота Діємо разом».

У 2020 році пройшла до Львівської обласної ради від партії «Голос».

Читайте також на сайті ІА «Вголос»:

На війну на протезі: у Львові молодому бійцю відновили здатність ходити

Антивакцинатора Стахіва обвинувачують в антиукраїнських діях: що про це відомо

Директора ТОВ «Львівські автобусні заводи» визнано винним: відомо у чому

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ