Із понеділка в лікарні розпочне роботу виконувач обов’язків директора

Директорка Львівської обласної дитячої клінічної лікарні «Охматдит» Олександра Бурда написала заяву на звільнення зі своєї посади. Відтепер вона перейшла на роботу рядового дитячого хірурга.

Про це повідомив «Еспресо.Захід» із посиланням на відповідну заяву, яка надійшла до управління комунального майна Львівської облради.

«Керівник Охматдиту написала заяву за власним бажанням на звільнення, її перевели на посаду дитячого хірурга. Про це інформували президію облради», – повідомили джерела в облраді.

Уже з понеділка, 21-го лютого, за погодженням департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА в лікарні розпочне роботу виконувач обов’язків директора, а відтак управління майном оголосить конкурс на постійного керівника.

Нагадаємо, що ситуація в найбільшій дитячій лікарні Заходу України останні декілька місяців перебувала під пильною увагою з боку медіа та громадськості, адже наприкінці минулого року «Охматдит» перебував під реальною загрозою припинення діяльності.

Затримки заробітної плати, масові звільнення медиків і відсутність у лікарні навіть базових медичних препаратів, а понад те – багатомільйонні борги, суму яких оцінюють від 10-ти до 17-ти мільйонів гривень – саме так закінчила 2021-ий рік головна дитяча лікарня Львова.

Наприкінці січня постійна депутатська комісія з питань охорони здоров’я та материнства Львівської обласної ради визнала незадовільною роботу директорки найбільшої дитячої лікарні Заходу України.

ІА "Вголос": НОВИНИ