Агресор часто створює неправдиві сторінки у соціальних мережах, аби поширювати ворожу пропаганду

У Генеральному штабі Збройних Сил України попередили, що у соціальній мережі Twitter створено фейкову сторінку ЗСУ з метою поширення російської пропаганди.

Про це Генштаб повідомив на своїй сторінці у Facebook.

У відомстві наголосили, що офіційна верифікована сторінка Збройних cил України у Twitter можна знайти за таким посиланням.

«Інші сторінки цієї соцмережі, що містять у назві причетність до ЗСУ або до Генерального штабу ЗСУ, часто створюються агресором для поширення ворожої пропаганди», – заявили у Генштабі.

Нагадаємо, що у Європейському Союзі є вдосталь джерел інформації, щоб скласти повне враження щодо того, що відбувається на сході України, і не потрапити у пастку, яку Росія може спробувати використати як привід для нападу на Україну.

Віднедавна окупанти знайшли новий спосіб для того, щоби звинуватити українські війська у використанні важкого озброєння та створити картинки для російських пропагандистських медіа. Їхня провокація полягала в тому, що вони відкривали вогонь із важкого озброєння по власних позиціях в районі населеного пункту Пікузи.

ІА "Вголос": НОВИНИ