Також ведеться інтенсивний діалог з Ізраїлем щодо його участі у гуманітарній допомозі.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив керівник Офісу президента України Андрій Єрмак. 
 
«Ізраїль взяв на себе складну, але благородну місію посередника у пошуку миру й завершенні російської агресії проти України. Також ведемо інтенсивний діалог з Ізраїлем щодо його участі в гуманітарній складовій. На постійному зв'язку з радником із питань національної безпеки та головою Ради національної безпеки Ейялем Хулатою. Дякую колегам та сподіваюсь на успіх наших спільних дипломатичних зусиль».
Керівник офісу Президента заявив, що перших результатів вже вдалося досягти. Так в рамках евакуації Ізраїль почне впускати родичів тих українців, які вже перебувають в цій країні. 
 
Додамо, 90 дітей загинули і більш як 100 поранених внаслідок збройної агресії рф станом на ранок 14 березня
 
Про це інформує Офіс генерального прокурора у Телеграмі.

На сьогодні 90 дітей загинули від рук окупантів і більше, ніж 100 поранених внаслідок збройної агресії рф. Найбільше постраждалих у Київській, Харківській, Донецькій, Чернігівській, Сумській, Херсонській, Миколаївський та Житомирській областях.

Нагадаємо, сьогодні, 14 березня, в Україні відзначають День добровольця. Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний привітав Україну зі святом.
 

«Із Днем Українського Добровольця! Разом ми - нездоланна сила! Дякую за вибір рішучих. Разом до Перемоги», - написав Головнокомандувач ЗСУ на своїй сторінці у Фейсбук.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ