В неділю, 7 листопада, у Львові патрульні поліцейські виявили 43-річну жінку, яка була в стані алкогольного сп'яніння і лежала на землі. Біля неї стояв хлопчик, віком близько 4 років.

Про це повідомила Патрульна поліція Львівщини у фейсбук.

Відомо, що випадок стався опівночі на вулиці Петлюри. Так, небайдужі повідомили, що побачили п'яну жінку, а разом з нею була маленька дитина.

Після патрульних прибула також швидка медична допомога. Дитину на огляд скерували у медичний заклад, а після цього, спільно із працівниками ювенальної превенції, хлопця влаштували в притулок.

На 43-річну жінку правоохоронці склали постанову за ч. 1 ст. 178 (Поява в громадських місцях у п'яному вигляді, що ображає людську гідність і громадську мораль) КУпАП.

Ще один випадок стався на вулиці Княгині Ольги вдень. Так, небайдужа львів'янка повідомила правоохоронцям, що побачила маленьку дівчинку на дитячому майданчику без супроводу дорослих. Дитині на вигляд було близько 5 років.

На місце прибули правоохоронці, які знайшли помешкання дівчинки. З'ясувалось, що вона проживала на вулиці Лук'яна Кобилиці. В квартирі були 46-річний батько та 38-річна матір, а також однорічний братик. Батьки зізналися, що вони наркозалежні. 

Оскільки умови проживання антисанітарні, патрульні скерували туди інспектора ювенальної превенції.

Читайте більше новин за посиланнями:

ІА "Вголос": НОВИНИ