Мобілізованих росіян почали забезпечувати бронежилетами й шоломами іранського виробництва. Також з Ірану до Криму прибувають нові групи «радників» із застосування безпілотників.

Про це повідомляють в ГУР МО України.

«Через неспроможність забезпечити нову хвилю мобілізованих необхідною амуніцією власного виробництва, ЗС РФ починають використовувати спорядження іранського виробництва», - йдеться у повідомленні.

За інформацією ГУР, найближчим часом заплановано передачу 3000 одиниць бронезахисту. Половина з них бронежилети, а інша половина це шоломи виробництва «Milad». Іранська амуніція знаходиться на складі 1061 центру матеріально-технічного забезпечення 3 мотострілкової дивізії у Білгородській області.

«Влада Ірану планує відправити нову групу радників для надання допомоги ЗС РФ у бойовому застосуванні нового типу БПЛА - »Arash-2« та іранських ракет класу »земля-земля«. Їхні поставки планується розпочати вже найближчим часом», - повідомили в розвідці.

До окупованого Криму прибула група радників Корпусу вартових ісламської революції для надання допомоги у бойовому застосуванні та удосконаленні БПЛА типу «Shahed-136» та «Mohajer-6».

Читайте також на сайті ІА «Вголос»:

ІА "Вголос": НОВИНИ