Сестра Ольга Дуплеца загинула внаслідок наїзду на неї маршрутки на вулиці Дорошенка, зранку 20 листопада.

Як написали на сторінці Латинського катедрального собору у Facebook, 25 листопада об 11.00 відбудеться молебень на вервиці за душу сестри, об 11.30 - меса, а о 13.00 – чин похорону.

«Боже, Ти змусив Сина Свого подолати смерть і увійшов до небес; дай слузі Твоїй участь у Його перемозі над смертю, щоб вона бачила Тебе, свого Творця і Відкупителя назавжди. Через Христа, Господа нашого. Амінь.», - написали у дописі.

Нагадаємо, моторошний інцидент стався зранку 20 листопада в центрі Львова за участі двох жінок та приміської маршрутки №138.

Як інформує поліція трагедія трапилась близько 6-ї години ранку в середмісті Львова, на перехресті проспекту Свободи та вулиці Дорошенка. Водій маршрутки вчинив наїзд на двох жінок, що переходили дорогу. 67-річну перехожу відкинуло від удару водночас її 48-річна супутниця опинилась під колесами маршрутками.

Як стало відомо, загиблою є монахиня Катедрального собору Внебовзяття Пресвятої Діви у Львові (Латинська катедра) Ольга Дуплеца, яка працювала на парафіяльній кухні плебанії. 

Згодом, Галицький районний суд м. Львова обрав запобіжний захід водію приміської маршрутки №138 у вигляді тримання під вартою на 60 діб без права внесення застави.

ІА "Вголос": НОВИНИ