У Дніпропетровську область за добу прилетіло понад 10 ракет російських окупантів.

За словами голови Дніпропетровської обласної ради, російські окупанти не можуть перетнути кордони області, і тому обстрілюють з повітря.

Про це голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук повідомив у соціальній мережі Facebook.

«Сьогодні Дніпропетровщина пережила чи не найважчий день за ці 46 діб. Більше десяти ракет, одну з яких було збито, знищений ворожий безпілотник, декілька зруйнованих об‘єктів, один загиблий, постраждалі рятувальники, серед яких – прес-офіцерка Головного управління ДСНС у Дніпропетровській області Євгенія Дудка», - йдеться у повідомленні.

Він зазначив, що російські окупанти не можуть перетнути кордони області, і тому обстрілюють з повітря.

«Станом на цю хвилину ворога на території Дніпропетровщини немає. Загарбники намагалися зайняти втрачені позиції в районі населеного пункту Осокорівка, що на Херсонщині, у 50 км від Зеленодольська. Ймовірно ворог хоче вийти на адміністративні кордони Херсонської області. Йому це не вдається зараз і не вдасться надалі», - додав Лукашук.

Як писав «Вголос», Еммануель Макрон, який є чинним президентом Франції, здобув перемогу в першому турі виборів. У другий тур разом з ним виходить Марін Ле Пен.

Нагадаємо, прем'єр-міністр України Денис Шмигаль відзвітував про виділення мільярда гривень із резервного фонду на відбудову звільнених від російських окупантів територій.

ІА "Вголос": НОВИНИ