В Стрийському районі Львівщини двоє чоловіків напали на 20-річну дівчину. Зловмисників правоохоронці знайшли та затримали. Тепер їм загрожує до 10 років позбавлення волі.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Львівської області.

Відомо, що пригода сталась в середу, 22 вересня.

За даними правоохоронців,  у місті Болехів Івано-Франківської області 20-річна мешканка одного з сіл Долинського району Івано-Франківської області зупинила автомобіль «Фольксваген Пасат». Водій авто згодився за помірну платню підвезти її у місто Стрий, що на Львівщині. Коли вони приїхали в одне з сіл Стрийського району, пасажир «Фольксвагена», який сидів на передньому сидінні, несподівано направив на пасажирку предмет, схожий на пістолет, та наказав віддати йому гроші та мобільний телефон. 

Злякавшись, дівчина відчинила дверцята і на ходу вискочила з автомобіля. В машині залишилась її валіза. Випадковий перехожий допоміг жертві нападників та повідомив про подію у поліцію. 

Правоохоронці одразу почали пошуки авто. Його знайшли на автодорозі «Стрий-Івано-Франківськ-Чернівці» у селі Станків.

Водія та пасажира, який їхав з ним, затримали. Ними виявились мешканці одного з сіл Долинського району Івано-Франківської області віком 22 та 17 років.

Найближчим часом суд обере їм запобіжний захід.

Варто зазначити, що один з нападників раніше притягувався до кримінальної відповідальності за незаконне заволодіння транспортним засобом. 

Чоловікам загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна. 

;feature=emb_imp_woyt

Читайте більше новин від ІА Вголос за посиланнями:

ІА "Вголос": НОВИНИ