Екстрену нараду скликали з огляду на значне укладення руху транспорту, яке виникло внаслідок перекриття перехрестя вулиці Городоцької з площею Кропивницького на ремонт. Роботи відбуваються в рамках реконструкції вулиці Степана Бандери.

Сьогодні, 15 жовтня, о 9:00 відбулась нарада для покращення об'їзду перехрестя вул. С. Бандери - Городоцька. Про це повідомив на своїй фейсбук-сторінці голова ГО "За якісний транспорт Святослав Товстига.

Фото: Святослав Товстига

Нагадаємо, що після перекриття руху на перехресті вул. С. Бандери - вул. Городоцької утворились величезні затори.

Під час наради було прийнято такі рішення:

  • - перевести в жовтий сигнал світлофора, світлофорні об‘єкти на перехресті вулиць Коротка - Залізнична; виїзд із кільця Городоцька - Чернівецька.
  • - рішення щодо закриття пішохідного переходу на перехресті вулиць Хотинська - Коротка - Городоцька, це рішення потрібно для підвищення безпеки при проходженні транспортними засобами повороту із вулиці Городоцької на вулицю Коротку;
  • - на ділянці площі Марка Кропивницького буде встановлено знак 5.16 (напрямки руху по смугах). Після того буде зроблено дві смуги: крайня - ліва, шириною - 3 м для руху на вулицю Коротку та крайня - права, шириною - 6,8 м для правого повороту із пл. Марка Кропивницького на вулицю Городоцьку.
  • Як відомо, також були напрацьовані рішення, які після наступної наради в понеділок, можливо будуть реалізовані: 
  • - каналізування потоків на перехресті Городоцька - Коротка. Каналізування потоків – це засіб, який унеможливлює зміну траєкторію руху і подальшого перелаштування у сусідню смугу через розділення смуг руху бетонним острівцем малої ширини.
  • - зміщення зупинки громадського транспорту яка стоїть перед перехрестям пл. Марка Кропивницького - Городоцька - Коротка в сторону до вулиці Василя Перова із влаштування тимчасових чокерів (чокер - засіб заспокоєння руху) для напрямлення потоку.
"Сьогодні ввечері, планую поміряти всі площини доріг щоб розрахувати правильні радіуси і тимчасову розмітку/напрямляючі острівці безпеки і в понеділок запропонувати повноцінне моє бачення ОДР у відповідності до ПДР і ДСТУ", - йдеться в дописі.

 

Фото: Святослав Товстига

Нагадаємо, 14 жовтня у Львові для руху транспорту перекрили перехрестя вул. С. Бандери - вул. Городоцька на ділянці від вул. Тобілевича до пл. Кропивницького. На час робіт транспорт об’їжджатиме закриту ділянку в напрямку до центру міста по вул. Тобілевича - вул. Федьковича, а в напрямку до Залізничного вокзалу - по вул. Короткій.

Читайте також: Війна. Дружба. Бізнес: як волонтер та ветеран АТО створили власну плантацію лохини на Львівщині

ІА "Вголос": НОВИНИ