У селі Грушка за 25 км від Івано-Франківська під час конфлікту на кукурудзяному полі на 60-річного чоловіка наїхав комбайн.

Про це повідомляє Zaxid.net.

Як відомо, постраждалого з тілесними ушкодженнями госпіталізували у Тлумацьку районну лікарню. Конфлікт на полі виник між представниками агрофірм «КЛН Агро» та «Штерн Агро», повідомили у п'ятницю, 22 жовтня, в управлінні цивільного захисту населення Івано-Франківської ОДА.

«Уродженець Німеччини, який є чоловіком співвласниці «КЛН Агро», перебуваючи в селі Грушка, перешкоджав працівникам «Штерн Агро», здійснювати забір врожаю кукурудзи на полі, яке на праві оренди належить ТОВ «Штерн Агро», – йдеться у повідомленні управління цивільного захисту населення ОДА.

Там також кажуть, що чоловік спершу спробував зупинити техніку, витягнувши клеми комбайна, після чого 30-річний водій рушив вперед, наїхавши на протестувальника.

За інформацією прикарпатської поліції, чоловік потрапив під заднє колесо комбайна, після чого його госпіталізували. Водій комбайна у момент ДТП був цілком тверезим.

Поки невідомо, чому 60-річний чоловік спробував перешкодити збору урожаю. 

Поліцейські розпочали розслідування за порушення правил безпеки дорожнього руху. Винуватцю наїзду загрожує до трьох років обмеження волі.

Читайте також на сайті ІА «Вголос»:

ІА "Вголос": НОВИНИ