Народна депутатка з «Голосу» Ольга Стефанишина повідомила про свій вихід з партії. Піти політикиня вирішила доволі гучно, написавши свою заяву про виключення з партії... на клаптику туалетного паперу.

Про це вона оголосила на своїй сторінці у Facebook, де прикріпила відповідне фото. 

«Більшість визначних угод заключаються на серветках, а така - хіба на туалетному папері. Прошу виключити мене з членів політичної партії «Голос»», - зазначила Ольга Стефанишина у своєму дописі.

Вона також акцентувала увагу на тому, що сьогодні відбудеться з'їзд партії Голос, але більшість народних депутатів не візьмуть у ньому участь, оскільки залишають організацію. 

«На жаль, керівництво в особі Кіри Рудик та контрольована нею політична рада Голосу штучно створили умови, за яких 75% партійців та місцевих депутатів не будуть представлені на з'їзді. З'їзд формувався виходячи не з кількості партійців та депутатів, представлених у місцевих громадах, а за лояльністю до керівництва. Кілька місяців тому 75% партійців та більшість осередків вийшла із публічними заявами, вимагаючи від керівництва партії Кіри Рудик піти з керівних посад та обрати нове керівництво на прозорих демократичних внутріпартійних виборах, змінивши Статут на більш демократичний», - пише депутатка.

Натомість, за її словами, керівництво партії проігнорувало вимоги депутатів. 

«Зважаючи на повне ігнорування позиції більшості членів партії та організацій, які їх представляють з боку керівництва, ми бойкотуємо даний захід та виходимо з членів партії... Голосу більше не існує як партії, за якою стояли потужні команди та осередки. Тепер це партія імені однієї людини - Кіри Рудик, яка існує виключно на папері. На жаль - туалетному», - пояснює вона. 

Додамо, заяви про вихід з партії «Голос» написали ще низка депутатів. Серед яких - Олександра Устінова, Юлія Клименко, Ярослав Юрчишин, Соломія Бобровська та інші.

Читайте також на сайті ІА «Вголос»:

Зеленський підписав закони про національний спротив і збільшення чисельності ЗСУ

Посадовиця міграційної служби Львівщини «погоріла» на хабарі

В турецькій Анталії лютує пожежа. Є загиблий, шестеро людей госпіталізували

ІА "Вголос": НОВИНИ