Почесного президента футбольного клубу «Рух» Григорія Козловського нагородили відзнакою за вагомий внесок і допомогу збройним силам України.

Від імені міністра оборони нагрудний «знак пошани» вручив генерал-лейтенант Павло Ткачук.

Все за значну допомогу у розвиток збройних сил України та плідну співпрацю з міністерством оборони через повномасштабне вторгнення росії в Україну.

Загалом за благодійну діяльність і допомогу Україні Григорій Козловський отримав вже з півтора десятка нагород, від президента і військових.

«Про такі речі у такий час потрібно говорити, тому що в першу чергу ми повинні своїм прикладом показувати своїм дітям, як потрібно любити країну, як її потрібно будувати і що потрібно робити для країни у такий важкий час. Це в першу чергу приклад для моїх рідних дітей і звісно це таке заохочення для інших бізнесменів, щоб вони були активні і в такий важкий час були разом з народом України, і в Україні», - прокоментував Козловський.

Додамо, що це далеко не перша відзнака, яку отримав Григорій Козловський. Без жодного пафосу та амбіцій: це насамперед заслуги за особливу діяльність і вклад у розвиток держави, яка висловлює йому свою вдячність у нагородах.

Принаймні декілька фото таких нагород потрапило до рук журналістів ІА «Вголос»:

Довідково: 

Відзнакою — нагрудний знак «Знак пошани» — нагороджуються військовослужбовці та працівники за значний особистий внесок у справу розбудови, розвитку та забезпечення життєдіяльності Збройних Сил України, досягнення високих показників у військовій, науковій, освітянській та інших сферах діяльності, бездоганну сумлінну службу (працю).

Протягом календарного року кількість нагороджених не може перевищувати 2000 осіб. 

Раніше ми писали: Минулого тижня Григорій Козловський вирішив скласти повноваження депутата Львівської обласної ради. Своє рішення аргументував просто та коротко: у час повномасштабної війни в країні є нагальніші справи, аніж політика. Зокрема, потрібно дбати про тих, за кого несеш безпосередню відповідальність.

Нещодавно Григорій Козловський також прокоментував перемогу українського гурту Kalush Orchestra на музичному конкурсі «Євробачення-2022» та висловив обурення рішеннями українського журі.

Також сьогодні відзначають: День вишиванки 2022: історія свята та привітання

 

ІА "Вголос": НОВИНИ