Після раптового звільнення керівниці «Львівавтодору» Оксани Єстеферової напередодні масштабного аудиту комунального підприємства, новим керівником став Микола Власюк. Призначення відбулось без конкурсу на цю посаду.

Про це повідомляє ЛМР

Як повідомляють в міській раді, директор департаменту ЖКГ Олександр Одинець подякував Оксані Єстеферовій за роботу та представив колективу нового керівника. 

Відомо, що раніше він працював операційним директором ТзОВ «Альянс Маркет», а також у Західному регіональному управлінні Державної прикордонної служби України.У 2020-у році Микола Власюк кандидував до ЛМР від партії «Самопоміч». 

Голова транспортної комісії Ігор Зінкевич, депутат ЛМР від фракції «ВАРТА», наголосив у коментарі для «Вголос», що для Львова стала звичною практика призначення топ чиновників розпорядженням міського голови, без проведення будь-якого конкурсу. 

«Я завжди говорив що треба по конкурсу, а не по договору і платити мільйонні зарплати . Конкурс дає розуміння, хто буде краще для Львова. Ми принаймні бачили б ті чи інші програми», - зауважив він.

Нагадаємо, Оксана Єстеферова написала заяву на звільнення після двох років роботи у ЛКП «Львівавтодор». 




ІА "Вголос": НОВИНИ