Мешканка Львова Надія Кушнір розповіла, що у потязі «Укрзалізниці» її намагались зґвалтувати. На щастя, жінці вдалося втекти.

Відповідний допис дизайнерка та дитячий ілюстратор розмістила у фейсбук.

Проте через деякий час їй довелось видалити пост.

Так, Надія розповіла, що вона їхала у потязі разом з іншим пасажиром. Чоловік заговорив до неї та почав розповідати про свою дружину та дитину.  

«Спочатку чувак втирав якусь дич, показував жену і дитину, тоді взагалі роздягнувся і моєю рукою намагався мені показати відсутність у себе пупка», — написала вона.

Попри те, що жінка показувала свою неохоту вести діалог з ним, чоловік продовжував розмову.

«Далі він не затикався, але не чіпав мене, і тільки розказував, яка я нікчема і шо в мене в житті ніх*ра не вийде», — написала вона.

Після цього він почав приставати до Надії.

«Він закрив двері, стащив з мене одіяло, сам став на коліна і намагався розставити мені ноги і ліз цілуватися і цілувати», — сказала вона.

Жінка одразу закричала, чим налякала нападника. Він почав говорити, що нічого не відбувається, але потеріпла забрала сумку та гроші та побігла до провідниці. Натомість провідниця спитала, чому вона зразу не повідомила, що до неї чіплявся чоловік. 

«Хапнула сумку з гаманцем і документами і погнала до провідниці. Там я отримала порцію „чо ви сразу не сказали?!“ (Коли це сразу, вот сразу і я тут)», — уточнила Кушнір.

В результаті її переселили до якогось чоловіка.

«Там я ще отримала порцію лекції «П'яні чоловіки потребують інтиму», — написала вона.

Через деякий час Надія видалила свій допис у фейсбуці і написала новий з поясненням. Так, жінка вважає, що даремно вона розповіла цю історію, адже на неї «налетіли» журналісти, які хотіли взяти у неї інтерв'ю.

Все ж у коментарях користувачі вважають, що такі історії обов'язково потребують розголосу, адже це поки єдине, що можуть робити люди, щоб хоч якось привернути увагу до подібної проблеми, коли люди фактично не захищені від трагічних випадків у поїздах.

Читайте більше новин від ІА Вголос за посиланнями:

ІА "Вголос": НОВИНИ