Вже понад 4 години минуло відтоді, як суддя Олексій Соколов пішов до нарадчої кімнати, аби обрати запобіжний захід 5-у президенту України Петру Порошенку. До Печерського суду стягнули понад півтисячі правоохоронців, зокрема й бійців спецпідрозділів. Прихильники Порошенка закликають суддю нарешті повернутись до зали суду та оголосити рішення.


В очікуванні рішення Печерського Суду у так званій «вугільній справі» проти лідера «Європейської солідарності», його Прихильники почали співати колядки, закликаючи суддю Соколова нарешті ухвалити рішення. 
 
"Ми вже навіть колядували. Але «пан-господар» суду так і не з’являється«, - повідомив на своїй сторінці в Facebook Володимир В'ятрович,  народний депутат від фракції »Європейська Солідарність".
 
Водночас за словами нардепа, прихильники колишнього президента готові також здивувати центр столиці традиційним українським вертепом. 
 
"Можем і вертеп почати - чортів точно вистачає, Ірод теж не так далеко в офісі", - пише він. 

Нагадаємо, Порошенко прилетів рейсом W61567 авіакомпанії WizzAir сьогодні, 17 січня, о 9 годині 03 хвилини.

Біля аеропорту зібралися сотні прихильників Петра Порошенка. Також присутні соратники лідера «Європейської Солідарності».

Додамо, що коли Петро Порошенко прилетів в Україну з Варшави у нього намагалися відібрати паспорт. 

Як повідомив Порошенко, це було за вказівки чиновника з ДБР.

Згодом, радник Головнокомандувача ЗСУ Дмитро Ярош звернувся до президента Володимира Зеленського зі закликом «берегти Порошенка».

Пізніше, у Державному бюро розслідувань повідомили деталі так званої “вугільної справи», у якій фігурує п’ятий президент України, народний депутат Петро Порошенко.

Під час перерви засідання, колишній президент України Петро Порошенко порадив нинішньому главі держави Володимиру Зеленському не вживати заборонених психотропних речовин.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ