У понеділок, 17 січня, зранку в київському аеропорту «Жуляни» приземлився літак із експрезидентом України Петром Порошенком.

Народний обранець прилетів рейсом W61567 авіакомпанії WizzAir о 9 годині 03 хвилини. Про це інформує «Главком».

Біля аеропорту зібралися сотні прихильників Петра Порошенка. Також присутні соратники лідера «Європейської Солідарності».

Люди стоять із прапорами біля входу до терміналу. В аеропорту є багато правоохоронців.

Справа Порошенка: що відомо

Нагадаємо, 20 грудня п'ятий президент України та народний депутат від «Європейської солідарності» Петро Порошенко отримав підозру у державній зраді.

За словами представника «Євросолідарності» Олександра Турчинова, Володимир Зеленський з приходом до влади «розпочав системну боротьбу проти 5-го президента». Мовляв, за вказівками Зеленського «були сфабриковані сотні кримінальних справ проти Порошенка, він отримав сотні повісток і провів багато годин на допитах у різних силових структурах»

Згодом ДБР повідомило, що експрезидент України підозрюється у тому, що він, діючи за попередньою змовою групою осіб, зокрема з-поміж представників вищого керівництва РФ, сприяв діяльності терористичних організацій «ЛНР» та «ДНР».

Водночас в тексті підозри Петру Порошенку виявили серйозну помилку.

Пізніше, в Офісі генпрокурора підписали клопотання про арешт експрезидента Петра Порошенка.

Потім, Печерський районний суд Києва ухвалив рішення про накладання арешту на майно п’ятого президента та лідера «Європейської солідарності» Петра Порошенка у справі про державну зраду.

Згодом стало відомо, що суддю Віту Бортницьку, яка ухвалила рішення про арешт майна п'ятого президента України Петра Порошенка, внесли до бази сайту «Миротворець».

Дивіться також: «Зеленський, я повертаюся»: Порошенко летить в Україну. Наживо.

ІА "Вголос": НОВИНИ