Працівники Міграційної служби у Львівській області депортували громадянина Туреччини, який незаконно перебував на території нашої держави.

Про це повідомила пресслужба Міграційної служби Львівщини.

Так, у паспортному документі 34-річного нелегала були відсутні відмітки про продовження терміну перебування, а тим паче підстав для подальшого проживання в Україні.

Варто зазначити, що ще у вересні минулого року було прийнято рішення про його примусове повернення в країну походження терміном до 7 жовтня. Також громадянина притягнули до адміністративної відповідальності за вчинення правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 203 КУпАП. Однак, чоловік ухилився від виконання зазначеного рішення.

Вже у листопаді працівники міграційної служби затримали чоловіка вдруге для того, щоб з’ясувати причини та обставини, які спонукали порушити міграційне законодавство. 

Таким чином, вже за декілька днів суд постановив задовольнити позов та забезпечити затримання особи для ідентифікації та примусового видворення за межі країни.

Іноземця помістили у Волинський Пункт тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні на період ідентифікації особи та видачу свідоцтва на повернення у країну походження посольством республіки Туреччини.

Після цього порушника доставили в міжнародний аеропорт Бориспіль, звідки особа полетіла в Туреччину із забороною повертатися в Україну впродовж 5-ти років.

Читайте також:

ІА "Вголос": НОВИНИ