Дівчина стала відома після появи у відвертій сукні у львівській мерії з колишнім заступником міністра освіти Ігорем Гарбаруком.

Тепер Христина Тишун має світлину, яку поширила в інстаграм, з ректором Київського Національного університету імені Т. Шевченка Володимиром Бугровим.

Відомо, що він напередодні потрапив у секс-скандал. Так, на початку цього місяця в інтернеті почала поширюватись інформація про інтимне листування Бугрова зі своїми студентками.

Про це у фейсбук написав Сергій Чаплигін, пише "Главком".

«Щось давно не було чути за Христину Тишкун. Нагадаю. Це та, що наприкінці минулого року як помічниця заступника міністра освіти Ігоря Гарбарука фотографувалася з мером Львова Андрієм Садовим. Дивлюся – так вона ще фотографувалася з Володимиром Анатолійовичем Бугровим – ректором Київського національного університету імені Тараса Шевченка. Пора їй вже давати заслуженого працівника освіти», – йдеться у повідомленні.

Варто зазначити, що світлина Тишкун з Бугровим в інстаграмі опублікована ще 25 листопада минулого року.

«З ректором одного з найстаріших та найшанованіших навчальних закладів нашої країни», - так підписала світлину дівчина.

Як реагує Володимир Бугров на інформацію про секс-скандал з його участю

Ректор вважає, що його просто хочуть усунути з посади ректора університету через небажання «покривати» порушення у діяльності колишніх керівників КНУ. Також він повідомив, що акаунти керівництва вишу зламувалися задля постановочних листування.

Як раніше писав Вголос, у Львові помічниця заступника міністра освіти сколихнула соцмережі відвертим вбранням. Так, заступник міністра освіти Ігор Гарбарук прибув до Львова з робочим візитом у супроводі своєї помічниці Христини Тишкун. Вбрання останньої, яке вона вдягла для участі в офіційних заходах, викликало шквал обурення у соціальних мережах.

Все почалось з фото, на якому сама фігурантка скандалу позує для камер у Ратуші, разом з міським головою Андрієм Садовим та його першим заступником Андрієм Москаленком. Незабаром саме фото пані Тишкун видалила, а свій обліковий запис в соцмережі Instagram, куди й виклала скандальне фото, вона закрила. 

Пізніше дівчина прокоментувала дану ситуацію та розповіла, чому саме вона обрала таку сукню. 

ІА "Вголос": НОВИНИ