Поляков був під дією суміші – так званого «вуличного метадону».

Міністерство внутрішніх справ України провело нову експертизу у справі смерті народного депутата Антона Полякова. В організмі нардепа знайшли метадон та димедрол. Про це повідомив заступник міністра внутрішніх справ Євген Єнін в ефірі «Громадського».

«Ми завершили одну з експертиз і можемо сказати, що це метадон із домішкою димедролу, так званий «вуличний метадон». Димедрол посилює дію наркотичної речовини», – сказав представник МВС.

Нардепа Антона Полякова знайшли мертвим у таксі уночі 8 жовтня. Полякова знайшли у таксі, яке патрульні спинили за порушення правил. Полякова нудило у машині, а потім почалися конвульсії. Швидка не змогла його врятувати.

Також відомо, що під час розтину в організмі депутата був виявлений метадон. Про те, як він потрапив туди — мовчать. Відомо, що таксист, який підвозив Полякова, змінив свої свідчення.

Раніше повідомлялося, що поліція виявила в особистих речах загиблого нардепа Антона Полякова готівку в розмірі 10 тис. гривень та $800. Також були знайдені два катетери з невідомою речовиною.

Читайте також на сайті ІА «Вголос»:

 

ІА "Вголос": НОВИНИ