За поданням Державного бюро розслідувань Личаківський суд арештував рухоме та нерухоме майно родичів Віктора Медведчука та Тараса Козака.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці ДБР.

«Личаківський райсуд Львова задовольнив клопотання слідчих ДБР щодо арешту рухомого та нерухомого майна, що належить підприємствам родичів народних депутатів від ОПЗЖ. Розмір статутного капіталу цих шести підприємств складає понад 80 млн гривень», - йдеться у повідомленні.

Відомо, що родичі двох одіозних політиків є суб'єктами кримінального провадження за підозрою у зловживанні владою та порушенні правил охорони або використання надр та легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом.

Суд наклав арешт, зокрема, на 3 земельні ділянки, 11 нежитлових будівель та приміщень, серед них і приміщення площею майже 300 квадратних метрів у самому центрі Львова. Також арештовані 126 автомобілів, серед яких і легкові, і вантажівки КРАЗ та КАМАЗ. 

Арештоване майно надалі планують передати Нацагентству з управління активами. 

Вголос раніше писав, що працівники Територіального управління ДБР Львова проводили обшуки у родичів народного депутата України Віктора Медведчука та нардепа Тараса Козака.

За словами Максима Козицького, Козак володіє бізнесом з російським капіталом.

Читайте також:

ІА "Вголос": НОВИНИ