Станом на сьогодні, 23 вересня, у Львові щеплення від коронавірусу зробили 62 відсотки вчителів. Водночас вчора, 22 вересня, такий показник складав 52 відсотки.

Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Відомо також, що в місті зросла й кількість шкіл, де вакциновано понад 80 відсотків педагогів.

Так, за словами керівниці управління освіти Львівської міської ради Зоряни Довганик, школи Львова продовжують працювати у звичному форматі. Від вчорашнього дня, кількість вакцинованих працівників закладів освіти зросла на 10%.

«Сьогодні львівські школи і садочки працюють «наживо», діти прийшли до школи і до закладів дошкільної освіти. Загалом ми маємо на сьогодні вже 62% щеплених працівників – ситуація змінилася кардинально за вчорашній день: якщо ми мали 52%, то сьогодні вже є 62% вакцинованих працівників. Якщо на вчора було лише 4 школи, які мали понад 80% вакцинації працівників, то сьогодні це вже 14 шкіл, і ще 14 шкіл, які вже мають межу 70-80% щеплених або тих, які мають ПЛР-тести або довідки», – зазначила Довганик.

Також чиновниця додала, що з п'ятниці, 24 вересня, школи міста перевірятимуть на достовірність інформації про вакцинацію працівників.

Читайте більше новин від ІА Вголос за посиланнями:

ІА "Вголос": НОВИНИ