Галицький районний суд Львова не обрав запобіжний захід псевдоактивісту та антивакцинатору Остапу Стахіву, якого вчора, 16 листопада, затримали працівники СБУ.

Про це кореспондентка редакції «Вголос» повідомила з місця подій. Відомо, що сам Остап Стахів на засідання наразі так і не з'явився. За інформацією, яка станом на зараз ще не є підтверджена, він перебуває поза межами Львова. 

Водночас на засідання прийшла частина прихильників Стахіва, які поводили себе доволі конфліктно та відмовлялися від будь-якого контакту з представниками ЗМІ. З іншого боку, під стіни суду прийшли також небайдужі активісти та ветерани російської-української війни, які вимагають реального покарання для Стахіва за його діяльність, спрямовану на зрив кампанії з вакцинації та розпалювання внутрішньої напруженості. 

Нагадаємо, як писав "Вголос«, у вівторок, 16 листопада, співробітники Служби безпеки України проводили обшуки у квартирі скандального львівського активіста Остапа Стахіва на вулиці Франка, 60. Лідера львівських »антивакцинаторів" підозрюють у роботі на Росію, і за словами представників СБУ, вони мають прямі докази співпраці псевдоактивіста та спецслужб країни-агресора. 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ