Зняти обмеження щодо пільгового проїзду для пенсіонерів у громадському транспорті Львова з 11.00 до 16.00.

Таку петицію зареєструвала на сайті петицій Львівської міської ради львів’янка Світлана Жеребецька.

За її словами, пенсіонери користуються громадським транспортом аби добратися у медичні заклади чи в інші місця. І встигнути саме в цей час, обмежений певними годинами, їм доволі важко.

Станом на 16 грудня петицію підтримали 14 осіб. 

Нагадаємо, як повідомляв «Вголос», під час введення «червоної» ковідної зони, рішенням міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Львівської міської ради безоплатний пільговий проїзд скасували для всіх пільговиків, окрім учасників бойових дій. Пізніше пенсіонерам дозволили користуватися своїм правом пільгового проїзду з 11.00 до 16.00 щодня.

З 7 грудня Львів перейшов до «жовтої» ковідної зони. І право пільгового проїзду відновили усім категоріям пільговиків, окрім пенсіонерів.

Під час засідання депутатської комісії з фінансів та планування бюджету депутати спробували отримати інформацію від керівника департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури Олега Забарила скільки ж коштів вдалося зекономити у міському бюджеті, коли пільговики змушені були сплачувати за проїзд. Але відповіді не отримали.  

ІА "Вголос": НОВИНИ