«Школа водіїв» ЛКП «Львівелектротранс» запускає постійний набір на безкоштовне навчання за спеціальностями «Водій трамвая/тролейбуса».

Раніше такі навчання проводили двічі на рік по кожній із категорій. Після успішного навчання водіям гарантують офіційне працевлаштування, соціальний пакет та стабільну заробітну плату. Таке повідомлення розмістили на сайті мерії.


Завантажити фото

«Сьогодні ми гостро відчуваємо потребу у кваліфікованих кадрах, зокрема, у тролейбусному депо. Готові вчити, маємо чудових учителів-інструкторів. Навчання триває усього три місяці: два – теорія, один – практика. Практичні заняття відбуваються на усіх маршрутах та на усіх марках тролейбусів та трамваїв. Наші випускники отримують посвідчення водія із відповідною категорією, з яким можуть стажуватися уже на маршруті з пасажирами. Ну і, звісно, найбільшим бонусом, після успішного навчання, є гарантоване працевлаштування, соціальний пакет та стабільна заробітна плата», – розповідає директор навчально-курсового комбінату ЛКП «Львівелектротранс» Григорій Вархов.

У комунальному підприємстві додають, що групи для навчання ще формують. На сьогодні вакантними залишаються два місця для тих, хто хоче кермувати трамваєм. Натомість, у групі «Водій тролейбуса» вільних місць є у рази більше.

У Львові середня заробітна плата водія тролейбуса склала 21 тис. грн, а водія трамвая – 19 тис. грн.

Деталі за телефоном: 067 429 21 96.

Більше інформації – на офіційному сайті «Львівелектротрансу» у рубриці «Школа водіїв» – https://www.let.org.ua/school-of-drivers/.

«Вголос» повідомляв про долю палія церкви у Сихівському районі Львова

ІА "Вголос": НОВИНИ