3 травня, коли росіяни вчергове обстріляли Львів, дехто з місцевих мешканців оперативно зафільмував це не свій мобільний та виклав у мережу

Про це повідомляє управління СБУ у Львівській області.
 
На сьогодні правоохоронці встановили цих осіб та провели роз'яснювальну роботу.
Чоловіки обіцяють більше такого не робити. 
 

 
Проте СБУ вкотре попереджає про заборону фото/відео фіксації під час здійснення ракетних ударів.
 
Спецслужба оперативно виявляє «відеоспеціалістів», які викладають кадри ракетних ударів в Інтернет.
 
Постійні нагадування в соціальних мережах та медіа, щодо заборони проведення стрімів чи фото/відео зйомок в момент авіаобстрілів, не зникають з поля зору, проте є такі, хто вперто це ігнорує.
 
Після таких відеокадрів «режисери» опиняються у фільтраційних пунктах правоохоронців, де мають змогу подумати над своїми вчинками.
"Нагадуємо, що така недобросовісна діяльність надає ворогу можливість проаналізувати здійснені обстріли та провести аналіз ураження об’єктів. У разі, якщо у вас опинились такі відеоматеріали, не поширюйте їх в соцмережах, а надсилайте правоохоронцям. Не допомагайте ворогу.", - говориться у повідомленні. 
Нагадаємо, як повідомляв «Вголос», 3 травня три ворожі ракети поцілили у електропідстанції Львова. росіяни били прицільно по залізничній структурі. Частина міста та області залишилася без електроенергії та водопостачання. А також на тривалий час було зупинене залізничне сполучення. 

ІА "Вголос": НОВИНИ