У Польщі 37-річний громадянин України потрапив у лікарню. Так, напередодні його побили двоє чоловіків та жінка, яким він купив їжу.

Про це повідомляє видання Yavp.pl з посиланням на сайт місцевої поліції.

Як з'ясувалось, в місті Зелена Гура українець побачив на вулиці 29-річного чоловіка, який мав поганий вигляд, й вирішив допомогти йому. Він пішов до магазину й купив нужденному каву та їжу. Незнайомець гостинці взяв та просив українця піти з ним до найближчого бараку. Там перебували 35-річний чоловік і 38-річна жінка. Обоє також просили допомоги. Тоді українець пішов у магазин та придбав для них харчі. Після того двоє чоловіків та жінка напали на нього, побили, а потім відібрали рюкзак, в якому були гроші, телефон, навушники та інші речі. 

Потерпілий повернувся додому після нападу, а на наступний день навіть вийшов на роботу. Проте його співробітники, побачивши травми на тілі українця, звернулись у поліцію.

Зловмисників вдалось затримати. З'ясувалося. що схожі злочини вони скоювали вже не вперше. Нападникам загрожує покарання від 2-х років в'язниці. Причому 29-річному та 35-річному чоловікові можуть дати значно довші терміни, зважаючи на рецидив вчиненого злочину.

Читайте також:

ІА "Вголос": НОВИНИ