23 вересня Громадська рада при Львівській ОДА одноголосно підтримала рішення про звернення до правоохоронних органів щодо можливої незаконної вирубки дерев на території відпочинкового комплексу «Бухта вікінгів».

Раніше «Вголос» писав, що на території  відпочинкового комплексу «Бухта Вікінгів» зареєстрували факти самовільної вирубки дерев. Нагадаємо, територія, де розташовано відпочинковий комплекс, належить кільком різним підприємствам, пов'язаних з родиною львівських підприємців Саніних. 

Про факт вирубки дерев повідомив на своїй фейсбук-сторінці депутат ради Давидівської ОТГ Назар Марценюк. Відтак, Громадська рада при Львівській ОДА ухвалила створила спеціальну комісію за участі депутатів Давидівської ОТГ, лісового агентства і Громадської ради при лісовому агентстві, яка повинна здійснити виїзне засідання у найкоротші терміни.

 
Зауважимо, редакція «Вголос» телефонувала до власників «Бухти Вікінгів», зокрема  до Романа Саніна, аби дізнатись його позицію щодо цієї ситуації, проте він не вийшов на зв’язок. Його батько, Андрій Санін, підняв слухавку. Він повідомив, що зараз хворіє на COVID-19 та перебуває у лікарні, і відмовився від коментарів.

ІА "Вголос": НОВИНИ