Львівський волейбольний клуб «Барком-Кажани» гратиме на правах гостя у польській PlusLizi. Таке рішення прийняли вчора, 18 травня, під час зустрічі у польському Ченстохові. Там зустрілись президенти польських клубів. Ідею участі української команди у польській PlusLizi підтримало 12 із 14 присутніх. Двоє утрималось. Про це повідомили у прес-службі клубу «Барком-Кажани».

До початку старту матчів нового сезону в PlusLiga «Барком-Кажани» повинні виконати ряд умов, аби відповідати всім ліцензійним вимогам PLS.

«Це буде новий досвід для українців, які живуть у Польщі, працюють тут. Вони зможуть подивитись волейбол за участі своєї команди. Ми будемо перші у такому проекті й це буде дуже цікавий досвід», - каже президент PlusLiga Польща Артур Попко.

Президент ВК «Барком-Кажани» Олег Баран вважає, що в українській лізі бракує клубів, які могли б конкурувати між собою на високому рівні. Тому участь українського клубу у PlusLiga Польщі серйозний крок вперед як для українського, так і для львівського волейболу.

Читайте також...

ІА "Вголос": НОВИНИ