Стало відомо, який навчальний заклад Івано-Франківська отримає один мільйон гривень за вакцинацію. Ним стала гімназія у селі Вовчинці, яке входить в Івано-Франківську ОТГ.

Про це повідомив міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків.

Відомо, що дана сума для гімназії буде виділена на розвиток інфраструктури.

«Маємо школу, яка отримає мільйон гривень на розвиток інфраструктури. Це Вовчинецька гімназія, де вакцинувалися 44 працівників із 44. Ще чотири заклади громади мають більш як 95-96% вакцинації. Це теж досить високий показник. Бачимо, що сьогодні ті міфи подолано, вакцинація у навчальних закладах проходить добре», — повідомив Руслан Марцінків.

Варто зазначити, що всі школи Івано-Франківська попри «жовту» зону карантину продовжують навчання у звичному режиму. Адже там кількість вакцинованих педагогів є більше ніж 80 відсотків.

Нагадуємо, міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків доручив нагородити перший освітній заклад, в якому щеплення від коронавірусу зроблять всі працівники.

Таким чином, міський голова Івано-Франківська заявив, що заклад освіти, в якому найшвидше вакцинується 100 відсотків вчителів, зможе отримати один мільйон гривень на інфраструктуру.

Читайте більше новин від ІА Вголос за посиланнями:

ІА "Вголос": НОВИНИ