Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків доручив нагородити перший освітній заклад, в якому щеплення від коронавірусу зроблять всі працівники.

Про це мер міста заявив сьогодні, 21 вересня, під час оперативної наради, пише Галицький кореспондент.

За словами директора департаменту освіти і науки Ігоря Максимчука, наразі з 54 освітніх закладів Івано-Франківської ТГ у 48 провакциновано понад 80% вчителів. Це вважається хорошим результатом, але решту закладів освіти не досягли того рівня.

Таким чином, міський голова Івано-Франківська заявив, що заклад освіти, в якому найшвидше вакцинується 100 відсотків вчителів, зможе отримати один мільйон гривень на інфраструктуру. Це може стати ліцей, училище чи дитячий садок.

“Зараз треба вакцинуватися, це порятунок життів наших людей. Іншого виходу немає. Дякую всім за розуміння. Може, комусь це не подобається, але через певний час всі будуть дякувати”, – зазначив мер.

Нагадуємо, раніше Руслан Марцінків заявив про готовність виплатити відповідну премію перший жінці, яка завагітніє після вакцинації від COVID-19. Він пояснив, що це був жарт, покликаний спростувати поширені міфи про вакцинацію.

Читайте більше новин від ІА Вголос за посиланнями:

ІА "Вголос": НОВИНИ