Швидше за все, у 2021 році очільник країни-агресорки Володимир Путін не буде проводити зустріч з президентом України Володимиром Зеленським.

Відповідну заяву зробив прессекретар президента РФ Дмитро Пєсков. Про це повідомляє «РБК-Україна» з посиланням на росЗМІ.

Пєсков наголосив, що зустріч повинна бути добре підготована. Наразі її провести неможливо через проблеми з визначенням питань, які мають обговорити лідери України та Росії.

У Путіна не розуміють, які цілі «переслідує» Зеленський, адже він весь час наполягає на тому, щоб обговорювати питання щодо Криму.

Раніше керівник Міністерства закордонних справ України Дмитро Кулеба наголосив, що відомство зосередиться на підготовці до нового Нормандського саміту. У Російській Федерації не готові до зустрічі Путіна та Зеленського.

Як писав «Вголос», у Росії вважають обіцяну США військову допомогу Україні - «небезпечною». Володимиру Путіну, “зовсім не подобається” наближення військової інфраструктури НАТО до її кордонів.

Нагадаємо, президент Володимир Зеленський задоволений зустріччю з американським лідером Джо Байденом, але не знає, чи виникла у них “хімія”.

ІА "Вголос": НОВИНИ